ULAZNICE SE KUPUJU ONLINE PUTEM WEBSHOP-a.

Novosti

Projekt Camping in Parks

Koliko ste nacionalnih parkova i parkova prirode posjetili do sada?

Hrvatska ima 8 nacionalnih parkova, 11 parkova prirode i veliki broj prirodnih rezervata. Velika većina nas je posjetila barem jedan dio od tog neprocjenjivog prirodnog bogatstva.

Međutim, postavlja se pitanje koliko ste istinskidoživjeli te zaštićene prirodne oaze?

Ne samokao redovniposjetitelj,negogledajućibuđenje ili smirivanjeprirode sa izlaskom ili zalaskom sunca?Koliko ste dubokoosjetili okuse, mirise i zvukove prirode u proljeće, ljeto, jesen ili zimu? Kojim ste se aktivnostima bavili u parkovima prirode i nacionalnim parkovima?

Obično je odgovor i opravdanjeda živimo jako ubrzano, da život jednostavno prolazi pokraj nas, i da za sve te lijepe i poželjne doživljajenemamo dovoljno ili novaca ili vremena ili...

CAMPING near PARKS in CROATIA je projekt koji spaja nacionalne parkove i parkove prirode sa aktivnostima i pristupačnim smještajem na kamp parcelama ili u mobilnim kućicamau neposrednoj blizini netaknute prirode parkova.

KARTUPRIRODNIH LJEPOTA HRVATSKE, kao i sve bitne informacije o parkovima ikampovima u blizini parkova,možete pronaći na www.CAMPINGinPARKS.eu i u pripadajućoj brošuri.

Istinski doživiteprirodu. Budite aktivni u bilo koje doba godine. Osjetite okuse, mirise, zvukove i promjene uprirodi.Spavajte zagrljeni sa prirodom i probudite prirodu u sebi!

www.CAMPINGinPARKS.eu