VAŽNA OBAVIJEST: Park prirode Biokovo službeno je zatvoren za posjećivanje.

Novosti

Obavijest o provođenju javne rasprave o prijedlogu „Akcijskog plana upravljanja posjetiteljima Parka prirode Biokovo“

Javna rasprava o Prijedlogu plana upravljanja za razdoblje od 2019. do 2026. godine trajat će 30 dana i to od 14. studenog 2019. do 14. prosinca 2019. godine.

Zainteresirana javnost može obavljati javni uvid u Prijedlog akcijskog plana upravljanja posjetiteljima, svakog radnog dana od 8:00 - 15:00 sati u zgradi uprave Javne ustanove „Park prirode Biokovo“ u Makarskoj, na adresi Franjevački put 2/A, 1. kat.

Prijedlog akcijskog plana upravljanja posjetiteljima može se pronaći na internetskoj stranici ustanove - https://pp-biokovo.hr/hr/418/akti-ustanove

Javno izlaganje o Prijedlogu akcijskog plana upravljanja posjetiteljima održati će se dana 4. prosinca (srijeda) 2019. godine s početkom u 12:00 sati u prostoru Prezentacijskog centra Adrion-srce planine, Makarska, Franjevački put 2/A.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe javnosti na Prijedlog akcijskog plana upravljanja posjetiteljima mogu se upisati u knjigu primjedbi koja se nalazi uz izloženu dokumentaciju na mjestu javnog uvida ili dostaviti u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, a zaključno sa zadnjim danom javne rasprave na adresu: Javna ustanova „Park prirode Biokovo“, 21300 Makarska, Franjevački put 2/A ili putem elektroničke pošte na adresu: apup.biokovo@gmail.com. Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku neće se uzeti u obzir.