HR | EN
Stadoh na povišeno mjesto i doživjeh milinu radosti.
Dr. fra Jure Radić
Nalazite se > Novosti > 2021

Novosti - 2021

AKCIJA „Obnovi ...

Javna ustanova „Park prirode Biokovo“ nastavlja sa aktivnostima povodom obilježavanja važnih datuma u zaštiti prirode i okoliša koje su sastavni dio ciklusa započetog 2020. godine. 

Održana akcija ...

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja, u subotu 17. travnja 2021. godine održana je akcija čišćenja prostora ulazne recepcije Parka, područja prijevoja Staza, područje biokovske ceste od prijevoja Staza do Ravne Vlaške i vidikovca „Nebeska šetnica – Skywalk“ Biokovo. 

Pametni solarni ...

Park prirode Biokovo sa svojim vidikovcem Nebeskom šetnicom – Skywalk jedna je od glavnih turističkih atrakcija Hrvatske koju je prošle godine posjetilo 105 tisuća turista. Javna ustanova parka posebno brine o zaštiti okoliša i održivom razvoju. Prepoznala je to A1 Hrvatska koja im je donirala pametne spremnike za otpad. 

Park prirode ...

Park prirode Biokovo i vidikovac „Nebeska šetnica – Skywalk“ danas su službeno otvoreni za posjećivanje! 

Akcija „ZASADIMO ...

S ciljem poticanja lokalnog stanovništva na bavljenje tradicionalnom poljoprivredom i povratka na tradicionalnu seljačku proizvodnju Javna ustanova „Park prirode Biokovo“ i ove će godine, po deseti put, podijeliti vlasnicima biokovskih dolaca koji se nalaze u Parku sjemenski krumpir.